Política de Privadesa i Protecció de Dades

Finalitat:

Per què fem servir les dades?

La següent Política de privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals a Front-sense; això inclou qualsevol dada personal recollit a través de la nostra pàgina web lajoieriadelbosc.cat, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.

La Joieria del Bosc recull les dades personals amb les finalitats a continuació indicades:

a) Formulari de contacte del web: les dades personals recollides mitjançant aquest formulari seran exclusivament utilitzades per informar sobre els serveis que ens hagin sol·licitat.

b) Compres en línia: en el cas que compris algun dels nostres productes, les teves dades personals seran exclusivament utilitzades per a la gestió administrativa relacionada amb el producte adquirit. Això implica des de la facturació del producte fins al lliurament de les teves dades a les empreses de transport contractades per La Joieria del Bosc per realitzar els lliuraments en el lloc que ens hagis indicat.

Quant de temps custodiem les teves dades?

Les dades de possibles clients que no acabin contractant cap servei, seran automàticament eliminats passat un any des del contacte, sempre que el possible client no hagi mostrat més interès en els nostres serveis o productes. En cas de comprar algun producte, les dades seran tractades mentre duri la relació comercial i, un cop conclosa pel temps necessari per respondre davant de possibles responsabilitats legals especialment totes les relacionades amb les garanties de béns de consum.

En el supòsit que ens donis el teu consentiment per a informar-te dels nostres productes o serveis, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la teva voluntat de no rebre més comunicacions nostres.

En el cas que adquireixis algun producte, i d'acord amb la normativa vigent, s'entendrà que ens dones el teu consentiment per rebre comunicacions comercials nostres. En qualsevol cas pots exercir el dret d'oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

Legitimització:

Les dades dels clients seran tractades per La Joieria del Bosc, així com aquells relacionats amb els treballadors, per al compliment de la relació contractual. Únicament tractarem les teves dades amb fins promocionals si ens has donat el teu consentiment específic per a això.

Destinataris:

Cessions de dades a tercers

Les teves dades personals no seran cedides a tercers sense el teu consentiment, llevat que hi hagi una llei que obligui a La Joieria del Bosc a aquest cessió de dades. En qualsevol cas has de saber que fem servir proveïdors de serveis que no es troben ubicats dins de la Unió Europea però que compten amb les garanties adequades per a la transmissió de les teves dades als seus servidors o equips. Aquests proveïdors únicament accediran a les dades per a la prestació de serveis a La Joieria del Bosc.

Drets:

Tens dret a:

  • Accedir a les dades personals.
  • Rectificar les dades personals.
  • Suprimir les dades personals.
  • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l'agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
  • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar als teus drets.

Denominació social:

Identitat: La Joieria del Bosc

C/ Rovira 7, 08530 La Garriga (Barcelona)

Carlos Javierre Gomez (77109974J)

Email: [email protected]

Informació sobre la resolució de disputes en línia d'acord amb l'art. 14 paràgraf. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de disputes en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre els conflictes en línia d'acord amb l'art. 14 paràgraf. 1 de l'ODR en una de les seves plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com a lloc on els consumidors poden provar d'arribar a solucions extrajudicials de disputes derivades de compres en línia i contractes de serveis. .